Checking javascript support

To provide an enhanced user interface, this website uses javascript extensively.

If this text is not quickly replaced, your browser does NOT support javascript. Please enable javascript in your browser or use a different browser.Wie is RealtimeIX?

RealtimeIX staat voor Realtime Insight Exchange. Wij helpen organisaties bij het verzamelen, verrijken en analyseren van allerlei data.

In de praktijk is data vaak verouderd, fout of verspreid over meerdere systemen (en daardoor lastig te koppelen). Samen met onze partners vertalen we data naar inzicht. Met ons speciaal daarvoor ontwikkelde data-platform stellen we organisaties in staat om online vragenlijsten, administraties en andere databronnen te ontwerpen, aan te passen en te analyseren. Wat ons uniek maakt? Ons platform is ontwikkeld voor flexibiliteit, gebruiksvriendelijkheid en continue, realtime resultaten. Daarbovenop ontwikkelen we waardevolle digitale diensten samen met onze partners. We meten niet alleen, we meten continu. We leveren geen data, we leveren inzicht.

Onze partners

Samen met onze partners zetten we digitale diensten in de markt. Varierend van zelfassessments om je vitaliteit te verbeteren tot continue data analyse met RealtimeMonitor om dubbele betalingen te voorkomen. Klik op één van de logo's om meer te lezen over onze samenwerkingen.

Deloitte duuq KEYSTONE success Rijksbrede Benchmark Groep Rijnconsult Universiteit Leiden

Ben je zzp-er, adviseur of professional in het HR domein? Via HR Analytics.nl bieden we één platform voor onze slimme HR oplossingen.

Deloitte is als één van de "big 4" een toonaangevende organisatie op het gebied van Consulting, Audit, Tax & Legal, Risk Advisory en Financial Advisory Services.

Smart Cities

Technologische ontwikkelingen worden al jaren door steden omarmd. De snelheid waarmee de adoptie van deze technologieën plaatsvindt, wordt steeds hoger. Disruptieve digitale technologieën hebben de potentie om de meest urgente uitdagingen van steden op te lossen. Dit heeft als gevolg dat stedelijke gebieden transformeren in 'Smart Cities'.

Als onderaannemer van Deloitte onderzoeken we in hoeverre steden voldoen aan de kenmerken van een Smart City en wat zij kunnen doen om sneller volwassen te worden.

Meer weten? Kijk op www.smartcitymaturity.com of neem contact op met ons of één van de contactpersonen van Deloitte die je op hun website kunt vinden.

RealtimeLab

De wereld verandert snel en de digitale wereld helemaal. Om onze partners maximaal te ondersteunen, verbeteren we elke dag. Betere technologie, betere diensten, meer toegevoegde waarde.

We kijken op dit moment naar (verdere verbetering van) tekst mining en analyse, kunstmatige intelligentie/artificial intelligence, visualisatie en de blockchain.

Help je zelf een goed idee waar we je met ons platform bij kunnen helpen? Of zit het ondernemen in je en wil je aan de gang met één van de vele ideeën die wij op de plank hebben liggen? Neem vooral contact met ons op.

Contact

RealtimeIX
Veenweg 7
7443 PA Nijverdal